En annan odlare

Odling från start. Mitt mål är att bli självförsörjande på frukt och grönt, lära min son vart maten kommer ifrån och få laga god mat av det jag odlat. Att leva mitt liv på mitt sätt.

Underbara blomster

Publicerad 2018-12-06 20:01:00 i Övrigt,

 
 
Nu var det tyvärr längesen jag skrev ngt här men livet har kommit lite imellan. Men jag måste bara höja mitt yrke till skyarna en stund, särskillt nu till julen. Mitt yrke är Florist, så underbart kreativt yrke! Ingen dag är den andra lik, blomster överallt, snitta upp blommor, plantera och göra julgrupper, uppackning av fina inredningsdetaljer, buketter, binderier mm , fantastiskt! 
 
Jag har även turen att ha en helt underbar chef, som lyckas anpassa ihop schema och inhopp när det kör ihop sig för mig som ensamstående eller om jag behöver va ledig mm. 
 
Är så tacksam💖
 
vill ni ha beskrivning på hur man tillexempel binder en bukett korrekt, eller hur man binder en krans? Eller något annat?🌸
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En annan odlare

Nina heter jag och bor med min son på 3 år i kungsäter, odlingszon 1-2. Min förhoppning är att kunna leva på mitt odlande till den grad att jag och mitt hushåll kan livnära oss på min odling. Jag är utbildad florist och har ett eget företag inom hantverk. www.pepperminttwist.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela